Vorige edities

2024

SFEERVOLLE 3E EDITIE VAN DE CHOUFFE CLASSIC

Op zaterdag 1 juni 2024 vond de derde Nederlandse editie van de Chouffe Classic plaats. Net als bij de voorgaande edities, beleefden de fietsers weer een fantastische fietsdag. Met droog weer en een aangename temperatuur van ongeveer 20 graden verzamelden fietsers uit heel het land zich in Hoogeveen. Na het monteren van hun stuurbordje en een high-five van de enthousiaste Sfeerman, gingen de deelnemers van start voor een prachtige tocht door Drenthe.

ON THE CHOUFFE AGAIN TIJDENS DE TWEEDE EDITIE VAN DE CHOUFFE CLASSIC!

Op zaterdag 3 juni vond de tweede Nederlandse editie van de Chouffe Classic plaats. Net zoals bij de eerste editie, hadden de fietsers weer een fantastische fietsdag. Op deze zonnige dag stonden er drie mooie routes op de agenda voor fietsers van alle niveaus. Zowel op de fiets als bij het Chalet Chouffe was het een dag waarover nog lang nagepraat zal worden!

2023
2022

MAXIMAAL GENIETEN TIJDENS DE EERSTE CHOUFFE CLASSIC IN NEDERLAND

Op zaterdag 4 juni is onder prachtige omstandigheden de eerste Nederlandse editie van de Chouffe Classic verreden. Fietsers van alle niveaus en uit heel het land waren afgereisd naar Drenthe om daar een toertocht van 65, 115 of 165 km te fietsen. Met een temperatuur van 20 graden en een heerlijk zonnetje was het optimaal genieten.